MmRemote Forum

Help and discussion about the MediaMonkey Remote

You are not logged in.

#1 2015-01-05 11:48:55

muszicluvher
Member

MM Autostarts despite turning off auto start

When I originally installed the server, last year, I set the auto-start option to disabled. However, in this recent update it autostarts MM regardless of what that setting is. Even if I close MM it still restarts the program.

Offline

#2 2015-01-07 08:14:14

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Hi there!

That should be fixed in the newest version. Please make sure you're not confusing the options:

"Minimize to tray" means that it hides when you minimize it.
"Start minimized" means that it starts minimized, or hidden if the above setting is checked.

So in order for it to start completely hidden, you need to check both. smile

EDIT: Oh, and the newest version is 2.2b. If you don't have that. please download it from mmremote.net or mmremote.erlenddahl.net (the former is down sometimes).

Offline

#3 2015-01-26 20:01:31

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

I have 2.4. It's still doing it. I'm not confusing the options tho. I'm talking about autostarting MM, not the server GUI...

Offline

#4 2015-01-26 21:48:11

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Oh, I see. I'll take a look at that. Thank you for reporting it!

Offline

#5 2015-01-27 05:18:15

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Thank you. That's my only complaint. Other than that, it just keeps getting better and better, hehe.

Offline

#6 2015-01-27 06:29:43

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Could you please try to close the server, then close MediaMonkey, and then start the server again, and see if it works now?

Offline

#7 2015-02-02 06:56:39

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Sorry for the delay. It works now!

Offline

#8 2015-02-02 07:24:26

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Great!

Offline

#9 2015-04-22 15:18:15

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Back to this issue... sad

Offline

#10 2015-04-24 07:46:43

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Hi there! I think it's a bug that makes the server forget any changed settings unless you make sure to restart it after you have changed them. I have fixed this in the upcoming 2.5 release, but while you're waiting for that, just make sure to restart your server after changing the settings, and it should work. smile

Offline

#11 2015-04-24 07:49:25

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Ahhh ok. Gotcha! Thanks.

Offline

#12 2015-11-19 13:18:19

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Aaaaaand we're back to that issue, lol. I have to close the remote (even from the tray) so that I can close MM.

Offline

#13 2015-11-21 12:04:46

Erlend
Administrator

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

Hi there!

Have you made sure you're using the newest version? http://mmremote.net/Version

Have you made sure to restart the server AFTER changing the setting?

Offline

#14 2015-11-21 12:27:10

muszicluvher
Member

Re: MM Autostarts despite turning off auto start

I tried that before and it didn't work. It does seem to be working now tho, lol. Thank u!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB